Tilmeld dig og få tips om personlig branding, internet og network marketing, succes, nye blogindlæg mm.

* indicates required
 
 

Om mig

Jeg er enlig mor, og startede mit arbejdsliv i rejsebranchen, hvor jeg var i rigtig mange år, og jeg elskede det. Der var altid glade kunder og kolleger, samt nye oplevelser hver dag. Derefter havde jeg en detailbutik og efter jeg fik børn, blev jeg kontorassistent. Efter min 2. skilsmisse tog jeg en uddannelse som stresscoach, fordi jeg interesserer mig for mennesker og kroppen, og det nød jeg virkelig også. Så kom den økonomiske krise og kunderne og firmaerne og min økonomi blev selvfølgelig også ramt. Jeg kæmpede for at få det til at køre rundt, men blev alligevel nød til at tage ekstra 2 jobs for at få det hele til at løbe rundt økonomisk.
Det medførte stress og endnu mindre tid med mine børn. Jeg kunne ikke tilbyde dem det, jeg ønskede allermest, nemlig min tid. Så jeg var på udkig efter en anden indtægt.

I 2012 blev jeg tilfældigvis inviteret til et informationsmøde via Facebook og jeg blev straks forelsket i forretningsmodellen, den gode stemning og de unikke produkter. Jeg mødte helt almindelig mennesker som mig selv, der kunne leve af det på deltid! Jeg mødte blandt andet en dame der kunne leve af på fuld tid efter kun fire måneder.
Jeg tænkte så, at hvis de kunne, så kunne jeg også gøre det samme.
Min indkomst stiger hele tiden og nu tjener jeg mere end jeg gjorde på min to jobs tilsammen.
Det bedste er, at jeg nu kan arbejde hjemmefra og samtidigt behøver jeg ikke at bekymre mig om regningerne.
 
Jeg elsker selv at bestemme min arbejdstid, jeg elsker at møde nye mennesker, og jeg elsker at coache mit team til et sundere helbred og en bedre økonomi. 
 
Coach Susanne Preisler

Hvis du vil samarbejde med mig, læs her.

Kærligst

Susanne
www.happypromind.dk | CVR: 27810691