Fantastisk at du kigger på denne side om at arbejde sammen med mig. Vi leder efter mennesker, der er klar til at GIVE DEN GAS, som....

Tilmeld dig og få tips om personlig branding, internet og network marketing, succes, nye blogindlæg mm.

* indicates required
 
 

Samarbejdspartner

Fantastisk at du kigger på denne side om at arbejde sammen med mig.

Hvis du leder efter en samarbejdspartner i mit network marketing firma og du ønsker at blive uafhængig distributør, så er du landet det rigtige sted.

Jeg har været coach og i network marketing branchen i mange år og har set mange forskellige muligheder, produkter, kompensationsplaner og helt ærligt, så er der helt specifikke grunde til at jeg arbejder med network marketing.
 
Det ville være fantastisk at samarbejde med dig, men jeg vil være sikker på at vi er et godt match for vores begge skyld.

Her er hvad jeg søger hos en samarbejdspartner.
• Èn, der er i stand til at blive coachet.
• Èn, der har et brændende ønske om at skabe succes
• Èn, der er pålidelig
• Èn, der er rar og positiv at arbejde sammen med
• Èn, der ikke har et mindset fyldt med undskyldninger.

Jeg har et team der vokser med raketfart, og vi er drevet af passionen om at hjælpe mennesker til en bedre livskvalitet. Vi ønsker at fuldføre vores drømme om personlig frihed og økonomisk velstand og vi har et stort ønske om at skabe positive forandringer i andre folks liv.

Er du klar til at få succes og kan du se værdien af at arbejde sammen med vores team og at opfylde det, som du ønsker dig allermest, - nemlig mere tid og en bedre livskvalitet?

Vi leder efter mennesker, der er klar til at GIVE DEN GAS, som selvstændige distributører sammen med os og skabe det liv som de altid har DRØMT om.

Kan du sige JA til ovenstående, så skriv straks til mig.
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691