Newest posts

 
 
 
 

The Spark - personlig udviking event

18-10-2017

Bliver vi nogensinde færdige med at udvikle os som mennesker? Nej, det gør vi ikke efter min mening og alle burde kigge lidt mere på sig selv.

Typisk er det kun de mennesker, som vil opnå noget i livet, det være sine drømme, at få en selvstændig virksomhed, at blive coach, blive gift osv., som gør en indsats for at udvikle sig til et bedre menneske, både overfor sig selv og overfor andre.
Nogen mennesker oplever det på den hårde måde, og det er de mennesker, som bliver ramt af stress eller andre livskriser. Ligepludselig ligger de ned og forstår ikke hvorfor. De kommer automatisk igennem en personlig udvkling, og kigger på om der er noget, der skal ændres i deres liv.

Nu har du muligheden for at komme til en event, hvor vi kommer hele vejen rundt til et balanceret menneske.

Personlig udvikling event

THE SPARK er til dig, som ønsker at vokse og blive succesrig med det du drømmer om – for at finde den bedste version frem i dig selv – for at møde og opleve inspirerende mennesker – og finde den motivation, indstilling og selvtillid som du har brug for.
Du kommer til at opleve nogle af verdens bedste foredragsholdere indenfor deres felt, møde en masse fantastiske mennesker, få inspiration til at gøre tingene anderledes og med ny energi.


For hvis du har den rigtige energi, er inspireret og er sammen med de rigtige mennesker, kan du vokse som menneske, finde dine egne kvaliteter og blive bedre til det du er brænder for. Du vil blive mere produktiv og opnår bedre resultater, bedre forhold til andre og højere livsglæde. Så kald blive "LitUpp".

Læs mere om eventen her

Se en sneak peak af programmet med Marcus de Maria her


Category: Events

Comments

No comments

Write a comment

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.susannepreisler.dk