Nye indlæg

 
 
 
 

Begynd allerede idag med at EJE dit liv!

03-02-2017

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det ville være at eje sit eget liv?

Der er 2 måder at leve dit liv på.
Du kan enten følge med strømmen og lade tingene ske af sig selv, hvorpå du må tage aktion på det, som sker på din vej, hvem du møder, hvilket arbejde du får osv. alt efter om du er heldig eller uheldig.
ELLER du kan vælge at EJE dit liv ved at sætte dig bag rettet og med VILJE og selvbestemmelse, køre derhen, hvor du ønsker det på din livsrejse.

vil du eje dit liv?

Lyder det inspirerende? Selvfølgelig gør det det. Men hvis du er som de fleste mennesker, som er stresset pga deres livsstil; dvs har mangel på tid, for meget arbejde, krævende relationer, dårlige vaner og en bagage fyldt med følelsesmæssige ting, så kan ideen om at skrifte retning og tage ansvar over sit eget liv være skræmmende, hvis ikke ligefrem overvældende.

Det behøver det heldigvis ikke at være, men omvæltningen kommer ikke af sig selv. Du skal BESLUTTE dig for at ændre dit liv, så du kan få kvalitet ind i det igen.
Tænk lige over, hvor meget tid du har nu? Når du trækker den tid, som du bruger på at sove, arbejde, pendle frem og tilbage, og en hverdag med ansvar osv, så ejer de fleste ikke mere end 1-2 timer hver dag, til at gøre lige det, som de har lyst til. Og selvom du har tiden, har du så pengene til at gøre det, som du har lyst til?

Jeg kan også spørge på en anden måde. Kan du selv lige at rejse og holde ferie? Kender du også nogle som vil rejse mere på ferie?

Det kræver 3 ting for at kunne rejse på ferie, når du her lyst; Tid, penge og et godt helbred. Hvis jeg kan vise dig en måde, hvor du kan få alle 3 dele, ville du så være interesseret?


Hvor mange mennesker kender du, som har alle tre ting? Hvor mange folk kender du som kunne tænke sig at have at have alle tre ting? Unge mennesker som arbejder her måske pengene og et godt helbred. Alligevel har de ikke tiden. Ældre som er pensionerede har tiden, men alligevel mangler de måske penge eller et godt helbred, fordi det er slidt af mange år på arbejdsmarkedet. De kan derfor ikke besøge deres børnebørn lige så meget som de har lyst til.

Vil du eje dit liv?

Nøglen til at opnå det er, at få en selvstændig business hjemmefra i network marketing branchen. Når du er succesfuld, kan du have alle tre ting: tid penge og et godt helbred på et til tre år.

Det er livskvalitet, når du kan gør lige det, som du ønsker dig og være sammen med dem, som du kan lide at være sammen med.

Nøglen til succes i Network marketing er et system, som er så simpelt at alle kan gøre det. Du skal ikke være sælger og det kræver ikke meget af din tid. Hvis du er interesseret i at eje dit liv, så vil jeg gerne vise dig det første skridt med det samme.

Hvis du tager fuldt ansvar for hvor du er nu, vil det give det dig styrke til at få dig, derhen, hvor du vil, i din fremtid.

Vil du vide mere om at blive min samarbejdspartner?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

 

Kategori: Hjemmearbejde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691