Nye indlæg

 
 
 
 

Hav´ et ønske om at hjælpe!

30-01-2017

"Hvis du hjælper nok folk med at få det, som de ønsker, får du selv det, som du ønsker"
Hvis du lytter til nogle af de mest succesfulde mennesker, vil de fortælle, at du skal ønske at hjælpe den anden person mere, end dig selv.

Det handler om omsorg og ægte interesse for den anden person, om at hjælpe den anden person med det han(hun har brug og at hjælpe personen med at få opfyldt/dækket sit behov?
Det kan være svært for nogen virkelig at ville hjælpe andre mennesker, komme tæt på dem, lytte til dem og finde ud af, hvordan vi kan gøre det. Vi skal nemlig gøre det, hvis vi vil have succes. Dermed ikke sagt, at du skal glemme og undertrykke dig selv og dine egne behov. Men vi skal sørge for at have passion for vores produkter og energi og overskud til at ville hjælpe andre. Det er din passion for dit produkt eller service og din interesse for at hjælpe den anden person, som gør en forskel.

Hjælpe folk

Der er selvfølgelig nogle grådige personer derude, der kun tænker mig mig mig, ”jeg skal tjene penge”, når de sidder overfor en interesseret kunde eller distributør. De lytter og interesserer sig ikke særligt meget for den anden person. Disse personer får som regel heller ikke succes.

De fleste mennesker ønsker dog heldigvis at hjælpe andre mennesker, men det kan være svært for nogle at finde ud af, hvordan man gør det på en ægte, lyttende og interesseret måde.

Skab værdi.
Vi skal skabe værdi i andres liv, og vi skal finde ud af, hvad de ønsker og har brug for. Og heldigvis er universet skruet sådan sammen, at hvad vi giver ud, får vi som regel tilbage..og som regel mere end vi gav. :)

Hvis du arbejder i NM og ikke har den succes, som du ønsker og fortjener, så må du spørge dig selv.


Hvad tilbyder du af produkter eller services, som kan hjælpe andre med at løse deres udfordringer?
Beskriv hvad produkterne eller servicen giver af resultater for folk. Hvad får de ud af at bruge dem? Du skal IKKE begynde at fortælle, hvad indholdet er i cremen eller hvordan teknikken virker indeni. Du spørger jo heller ikke om, hvordan en mobiltelefon kan virke, du køber den bare. Så fortæl folk, hvad de får ud af produktet. F.eks. ”Du slipper for akne i din hud”, ”det kan hurtigt lindre smerter” eller ”med denne dims kan du dagligt måle dit blodtryk”.


Hvor meget værdi giver du til folk?
Hvad kan dit produkt gøre for at dine kunder kan få et bedre liv? Hvordan kan det gøre deres liv bedre? Hvis du f.eks. har et produkt, der her 100% fri for kemi, kan det gøre deres liv bedre, ved at de slipper for skadelige kemi. Eller hvis du har et produkt, der let kan måle dit blodsukker, så du kan holde øje uden at skulle stikke i dig selv oog få en bloddråbe ud for at teste blodsukkertallet.

Hvorfor skal folk henvende sig til dig?
Kender de dig og har de tillid til dig? Føler de, at du vil hjælpe dem med deres udfordringer og ønsker? Folk henvender sig som regel, fordi de kender dig, og ved, at du har disse produkter. Du har måske fortalt din egen historie om, hvordan de har hjulpet dig og gjort en forskel i dit liv. Du er sympatisk og folk kan hurtigt mærke om du vil hjælpe dem eller om du bare vil sælge til dem. Mennesker som kender dig, kan måske både se og mærke en forskel på dig efter, at du er begyndt at bruge dine produkter. Din egen historie og hvad dine venner kan se, skaber en stor tillid til dig.

skab værdi og hjælpe

 

 

Hvorfor og hvad er network marketing
Brander du dit produkt eller firma?
6 færdigheder som får din business til at vokse


Har du kommentarer er du velkommen til at skriv ei kommentarer. Har du brug for coaching, skriv eller ring til mig på tlf 5176 3270


Har du lyst til selv at gå ind i branchen og skabe din egen fremtid, så skriv til mig for råd eller hvordan du kommer igang.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691