Nye indlæg

 
 
 
 

Hvorfor og hvad er Network Marketing?

21-09-2016

Network Marketing er kaldt 21. århundrede forretningsmodel, og er en af de hurtigst voksende forretningsmodeller i hele verden, - der har været en vækst på 300 % siden 1997. Det er blevet mere populært end nogensinde og det vokser stadigvæk. Når man vælger at gå ind og arbejde med NM, får man et nøglefærdigt koncept, hvor det hele er gjort klart til at starte op. Vi skal ikke tænke på at opfinde nye produkter, skaffe kontorlokale, lagerlokale, logistik, administration mm for alt det ordner firmaet.
Og 66 % af dem, der arbejder med NM, siger, at de arbejder mindre end 10 timer om ugen.

Hvorfor valgte jeg Network Marketing?
Jeg er uafhængig distributører og valgte NM fordi det giver mig frihed, venner, glæde, et godt helbred, og ikke mindst residualindkomst.

Hvad er Network Marketing?
Network Marketing er en distributionsmodel, hvor varer sælges 100 % hurtigere via denne model end den gængse model. Network Marketing handler om at anbefale produkter og services, som man selv er begejstret for til mennesker i vores netværk. Vi gør det i forvejen. Har du aldrig været på en god restaurant hvor du har fået en super god betjening og god mad? den vil vi selvfølgelig gerne anbefale til vores venner. Det er ikke anderledes i NM.
Vi sælger ikke noget som helst, men køber direkte hos producenten og så bliver vi betalt af firmaet for at fortælle om dets produkter eller service.

Andre fordele
Der er en meget lille investering, det vil der altid være, når du starter selvstændigt. Man kan ikke starte et firma op uden at investere nogle penge. Tænk på hvis du ville åbne en butik? Hvad ville det koste? Det koster cirka en halv 1 million for leje af butik, lager, inventar og meget mere. Selv en vinduespudser skal investere penge, for at starte op, han skal have mindst have en stige og nogle klude. Men her i NM er det er meget lidt, du kan typisk starte op for omkring 1000 og så får du endda varer for pengene.

Hvem kan arbejde med Network Marketing?
Din baggrund og uddannelse er ligegyldig. Det er for alle - for unge, ældre, revisorer, ejendomsmæglere, sygeplejersker, kassedamer, rengøringsassistenten, tømreren og så videre.
Jeg kender mennesker med både høje og lave uddannelser og helt uden uddannelser, som tjener særdeles gode penge ved at arbejde med NM. Fordelen ved at man kan kombinere det med andet arbejde eller uddannelse, er at man selv bestemmer, hvornår og med hvem, man vil samarbejde med.

Network marketing

Du er din egen chef
På en normal arbejdsplads, er der faste mødetider, frokosttider og hvornår du har fri, så du måske lige kan race hjem i trafikken for at hente børnene i børnehaven inden lukketid.
I Network Marketing er der altså ingen anden chef end dig selv, der bestemmer, hvornår du skal møde på arbejdet, spise din frokost, hvornår du har fri, så du kan nå at hente dine børn, gå til yoga, løbe en tur osv.

Network marketing

Personlig udvikling og sjov
Det er sjovt at arbejde i NM og så udvikler man sig personligt undervejs. Men man skal lære at arbejde i NM, man skal så at sige have kørekortet. Alle kan finde ud af at anbefale et produkt, det er ikke svært, men der er andre ting, man skal lære undervejs, især hvis man vil leve af det, det kræver viden, lærdom, hvor man skal øve sig og lære undervejs. Vi lærer imens vi gør. Så det er en rigtig god idé at læse selv udviklings bøger, se webinarer, gå på kurser og møder samt få noget coaching af den, der har introduceret dig til NM.

Man skal også kunne motivere sig selv, for selvom vi er et stort team og hjælper hinanden, så skal man også vise at man selv er villig til at gøre en indsats.

Residual indkomst
Til gengæld har vi det også super sjovt og tjener penge sammen i fællesskab. Vi opbygger det, man kalder residualindkomst.

Hvad er residual indkomst?
Du kender sikkert popduoen Wham. De indspillede hittet Last christmas engang i 80´erne, og den bliver spillet igen og igen hver eneste jul. De lavede et stykke arbejde da de indspillede pladen, men nu får de tilbagevendende/resiudal indkoms på pladen hvert eneste år. En ganske god måde at få residual indkomst. Du kunne også have skrevet en bog eller lavet en række webinarer som ligger på nettet.
Residual betyder altså tilbagevendende, det vil sige når du har opbygget et stort team, begynder du at få en tilbagevendende indkomst hver uge og tjener således også penge, når du tager på ferie, sover, skal hente børn i skolen og så videre.

Ingen fast løn
Man får ingen fast løn, vi starter faktisk på nul kroner og har endda investeret en lille smule i starten, og vi skal selv oparbejde lønnen via vores anbefalinger og netværk.

Og des mere der bliver solgt i teamet, des større bonus får du af det gavmilde firma, som er meget glad for din indsats og derfor gerne vil belønne dig derfor.

Intet loft
Til gengæld er der ikke noget loft i indtægterne, hvilket der er på det normale arbejdsmarkedet, hvor du ofte kun får nogle få procents lønstigning igennem et helt arbejdsliv.

Hvad er dine drømme og behov?
Har du nogle drømme, som du blot tænker på, men finder dem uopnåelige? Det ER muligt med Network Marketing! Det kan være at du drømmer om en ekstra fridag om ugen, så du kan være mere hjemme sammen med dine børn, at du og din familie kan få en ekstra rejse om året, købe en ny bil, drømmehuset eller flyve i luftballon over savannen. Mulighederne er mange, den det handler om hvad DU vil opnå.

Network marketing

I NM har vi alle muligheder for at tjene rigtigt mange penge, hvis og når vi gør en målrettet indsats over 4-6 år.

40 år kontra 4 år
Jeg læste en bog der beskrev det sådan her. I et normalt arbejdsliv får vi fire års uddannelse, vi arbejder i 40 år for så at gå på pension, hvor vi skal nyde livet altså alderdommen. Men mange ældre har ikke helbredet til at kunne nyde livet selvom de har pengene. De er blevet slidt op af et langt og hårdt arbejdsliv og er måske blevet syge, så de ikke kan bruge deres penge på fornøjelser, rejser o.lign. Og hvis man som ældre har et rigtigt godt helbred, så har man måske ikke pengene.
Vi skal have både et godt helbred OG penge, når vi kommer til pensionsalderen for at kunne nyde vores otium. Når du har arbejdet med NM og får en god residualindkomst, har du rigtig stor chance for både at have et godt helbred og have pengene, fordi du ikke har slidt på dit helbred i gennem 40 år på arbejdsmarkedet, men selv kan planlægge din arbejdstid, så den passer til dine behov og dit familieliv. Og så skal vi huske at arbejdstiden er langt mindre end 37 timer. Som sagt tidligere, arbejder de fleste i network marketing mindre end 10 timer om ugen, SAMTIDIGT med at det er sjovt. :)

 
Vil du også opnå mere i livet end det, som du har nu? Har du nogle livsdrømme, som du vil opnå eller vil du have en hverdag med mere frihed, så du kan være mere sammen med din familie og børn?

Kontakt ring Susanne Preisler

Skriv eller ring gerne med det samme til mig for mere info. tlf 5176 3270
 
 
Har du spørgsmål, vil jeg også blive meget glad for, at du skriver dem nedenunder i kommentarfeltet.

Kategori: NWM

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.susannepreisler.dk