Nye indlæg

 
 
 
 

Residu….hvad for noget? Residual indkomst 👀

21-07-2016

Hvad er residual indkomst?
Residual indkomst er et penge beløb, der bliver betalt igen og igen på et stykke arbejde, som du allerede har gjort. Dvs. passiv indkomst, som du kan bruge til at leve af samt opnå frihed og dine drømme.

Lyder det for godt til at være sandt? Måske, men sandheden er, at alle kan skabe sig en residual indkomst, som man kan leve af resten af livet.

Der er mange måder at skabe det på, f.eks. at investere i fast ejendom, investere i aktier, skrive bøger eller lave en sang, der bliver spillet og spillet igen.
Jeg vil her skrive om, hvordan du kan skabe en residual indkomst med network marketing.

Lille investering i produkter, som du er begejstret for.
Der findes adskillige NM firmaer, ja flere 1000 over hele verden, så det første du skal gøre er, at finde et NM firma, hvor du er begejstret for produkterne. Du skal også se kompensationsplanen, da den kan variere lidt fra firma til firma. Og så skal du skal investere i en startpakke, som typisk er mellem 800,- og 13.000,-. Så er du i gang.

Residual indkomst

Del dine oplevelser med produkterne eller NM
Nu skal du ud at dele dine oplevelser med produkterne, fordi du ikke kan lade være.
Der vil være nogen, der gerne vil have produkterne, andre vil ikke, og nogen af dem, du deler dine oplevelser med, vil også ligesom dig, skabe sig en residual indkomst.
Du gør et stykke arbejde og begynder at opbygge dit team eller din kundegruppe.

Fordele ved network marketing

Lille eller ingen indtægt i starten
I starten vil der ikke være så stor indtægt, fordi der ikke er så mange i dit team, som køber produkter. Du har måske også kun 1 samarbejdpartner efter et par måneder, som vil det samme som dig, dvs. skabe sig en passiv indtægt. Men nu er i 2 og 2 er bedre end 1, fordi 2 mennesker har et større netværk, som man kan dele sine oplevelser med produkterne med og på den måde skabe en interesse hos dem. Og så er det også sjovere at være 2 eller flere end kun at være sig selv
Efterhånden kommer der flere til, og det går stærkere med at få produkterne ud, + det faktum at der er flere mennesker, der skaber indtægter i fællesskab. Efterhånden, bliver indtægterne større og større og arbejdsindsatsen bliver tilsvarende mindre.

Residual indkomst

Ansatte bytter deres arbejdsindsats med timer.
Er man ansat, bytter man typisk sin arbejdsindsats med en time eller måned. Dvs. du ved hvor meget du tjener hver måned, dog undtagen, hvis du skulle gå hen og blive syg eller blive fyret. Det kaldes lineær indkomst.

Selvstændige erhvervsdrivende
Når man er selvstændig skal man gøre hele arbejdet selv, regnskab, leje lokale, og være til stede. Så her er det ikke nok med at bytte sine timer med penge, for man vil bruge mange timer på regnskab, markedsføring mm, hvor man ikke direkte får penge. Så indtægterne er små eller ikke eksisterende i starten og på sigt, kender man heller ikke den månedlige indtægt, før det går så godt at man har overskud. Og så er der også risikoen, hvis man bliver syg eller det går konkurs. Fordi man er alene om det, bruger man rigtigt mange timer i døgnet og man tager hele slæbet selv, både up´s and down´s .


Residual indkomst

Vi arbejder og tjener penge i fælleskab i NM.
I NM arbejder vi i fællesskab og som tiden går, bliver indtægterne større og større. Sandheden er, at der ikke er noget loft over indtægterne, men det hele afhænger af ens egen indsats og vedholdenhed.

Du kan sammenligne det med at du holder et foredrag for 100 mennesker. Når det er slut skal du selv sætte alle stole på plads. Du kan også vælge at bede de 100 deltagere om at tage deres egen stol og sætte den på plads. Pludseligt deler vi arbejdet, så man selv kun skal sætte én stol på plads.

45 sekunders præsentationen, det vil ændre dit liv for altid!
For at forstå systemet i network marketing, vil jeg kraftigt anbefale dig at læse disse 4 kapitler af Don Failla. Det forklarer på en god måde, hvordan vi arbejder med at vækste teamet og derved sparer arbejdsindsats over tid.
Download 45 sekunderspræsentationen af Don Failla


Èn af de sjove og vigtige ting i NM er, at vi skal hjælpe andre, der vil det samme, med at tjene en passiv indkomst. Det er ren win win for både hjerne og hjerte og ikke mindst for helbredet. Det er sundt, det er sjovt, og så skaber det frihed.

3 kvinder fortæller om deres arbejde i NM

Vil du også tjene en residualindkomst, så du kan skabe mere økonomisk frihed og opnå dine drømme i fremtiden?
Så skriv straks til mig og lad os få en lille snak om hvordan du kan komme igang.

Kh
Susanne


Kategori: NWM

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691