Newest posts

 
 
 
 

Kan du booste din business om sommeren i ferietiden?

23-06-2016

Hvad gør du med din NM forretning om sommeren?
Bare fordi det er sommer og ferie, skal vi ikke ligge på den lade side og tro, at folk ikke har tid til at få en præsentation, bare fordi de har ferie. Det er netop NU i ferien, at de har mere tid og er i godt humør til spændende nyt.

Mange bilder selv ind, at de ikke kan lave business i deres NM om sommeren, fordi folk har travlt, de holder feri eller de vil bare vil være sammen med familien og nyde sommeren. Det kan sagtens være rigtigt, at de nyder sommeren og er sammen med familien, børnene har jo fri for skole, så familien tager på stranden, de leger sammen, de tager på picnic, til sommerfester og så videre og det er fint.

 business  sommer

Hvad siger du til dig selv?

Men fortæl dig selv, at din business eksisterer og ikke skal gå i stå, bare fordi det er sommer. Der et citat, der hedder, ”historien i dit sind, bliver historien i dit liv”. Så uanset hvad du fortæller dig selv, bliver det nøjagtigt, som du tænker. Hvis du fortæller dig selv, at ingen vil tale med dig, så vil det også ske, at du vil tale dig fra at tale med nogen mennesker eller dem du gerne vil tale med, vil ikke tale med dig. De kan simpelthen mærke din energi.

Dit arbejde i sommerperioden lønner sig i efteråret.

Du har en business, som du gerne vil have skal fortsætte og virkeligheden er, at det arbejde du laver nu, første lønner sig rigtigt til efteråret. Hvis du vil have en ordentlig slutning på året, så skal du give den gas nu i sommermånederne. Men du har friheden til at vælge og kan gøre nøjagtig, hvad du har lyst til at lave i sommeren. Men hvis du ønsker at din business skal være succesfuld, så tro ikke, at folk ikke vil lave business om sommeren. Det er kun en undskyldning for ikke at lave business. Nå andre folk ”sover over sommeren”, betyder det at der er mindre pres på markedet, mindre aktivitet, mindre konkurrence, hvilket gør det lettere for dig.

 business  sommer


Du kan medbringe din business overalt om sommeren

Og det fede ved NM er, at du kan lave business over alt. Når du tager på rejser, i flyet,i toget, på hotellet, ved swimmingpoolen...
Det er let at medbringe brochurer og produkter og lave business over alt, bare du har adgang til telefon og computer.
Så tænk på, at du sagtens kan lave business over sommeren, hvilket vil give resultater i efteråret. Tænk ikke, at folk ikke vil tale med dig, fordi de har ferie. Jeg kender ingen succesfuld person, som tænker på den måde, det er den måde business folk gør det på. Så have det sjovt denne sommer, nyd den og fokuserer på forretningen, så du får en stærk slutning på året.

business  sommer4. tips til at booste din business i sommerperioden.

1. Beslut dig for at få mest ud af sommeren og ferietiden
2. Hvor fast din beslutning er, bestemmer, hvor hurtigt du vil få resultater
3. Arbejd en halv time hver dag. En halv time gør underværker.
4. Sig sætninger til dig selv, som vil booste dit mindset:
”Folk skal have det sjovt om sommeren, det får de også sammen med mig
”Alle er glade om sommeren, så jeg ved, at jeg vil få positiv respons”
”Jeg afslutter denne sommer med et brag”


Sådan bliver du en professionel leder i din NM forretning

 
 business sommer
 
Er du klar til at booste din NM business i sommerperioden?
Har du brug for sparring eller coaching, så din business kan vokse i sommerperioden?
skriv til mig for en lille snak og så tager vi den derfra.

NM = Network Marketing
 
 
 
 
 
 
Rigtig god business sommer med sol, strand og networking. :)

Kærligst
Susanne

Comments

No comments

Write a comment

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.susannepreisler.dk