Nye indlæg

 
 
 
 

Sådan kan du få råd til en ekstra ferie om året

16-06-2016

Er du træt af ikke at have råd til en ferie med dine børn? Eller at kunne købe den Ipad eller cykel, som dit barn ønsker? Eller hvad med en ekstra fridag om ugen fra jobbet?

Har du nogensinde drømt om et stressfrit liv, hvor du ikke behøver at bekymre dig om penge, regninger og gæld? Eller hvad med et liv, hvor du ikke behøver at gå på et job eller med en chef, som du ikke bryder dig om.
Eller hvad med dine drømme, som du altid har ønsket, men ikke har set en mulighed for at opnå?

En ekstra ferie om året og andre drømme kan godt blive en realitet, hvis du arbejder med network marketing. Og ligesom med alt andet godt, skal der arbejdes, for intet kommer af sig selv. Det kræver en ”uddannelse” eller ”kørekortet”, for at nå til dine drømme.

Din indkomst stiger lige så meget som din personlige udvikling

Når det så er sagt, så er der så mange fordele ved at arbejde med network marketing i forhold til et almindeligt lønnet job eller at være selvstændig f.eks. butiksejer.

Arbejder du seriøst kan det hurtigt blive realistisk med 500 – 1000 kr ekstra om måneden og med tiden endnu mere, der er faktisk ikke noget loft på den indtægt, som du kan tjene. Og der er ingen forskel på, hvilken baggrund du har, om du er kvinde eller mand, gift eller single, ung eller gammel. Det handler om din selvmotivation og seriøsitet til at arbejde selvstændigt.
Kunne 500 -1000 kr om måneden gøre en forskel for dig? Kunne 5000kr gøre en forskel?

Du tjener mens du lærer og du lærer imens du tjener.

Lige nu søger vi kolleger og samarbejdspartnere til at være klar til et forrygende efterår.
Lige nu søger vi kolleger og samarbejdspartnere, som elsker at gøre en forskel for folk og som gerne vil i gang med at tjene ekstra penge. Vi får rygende travlt til september, hvor et nyt og revolutionerende produkt vil blive lanceret. Er du interesseret, skal du STARTE NU, så du er klar til at give den gas til september. Skriv her for at få mere information.

Det er et fritidsjob, hvor du arbejder selvstændigt og selv bestemmer din arbejdstid, og du får al den støtte og sparring, som du har brug for til at komme i gang, og det er gratis.

Her er nogle få krav til at blive vores nye kollega:
-Du skal være villig til at lære og blive undervist
-Du skal være ”coachable” og ville rykke dig i forhold til det, du bliver undervist i.
-Du skal IKKE sælge produkter, kun anbefale og hjælpe folk med at få fat i produkterne.
-Du skal købe produkterne til dig selv.
-Du skal kunne motivere dig selv
-Du skal være vedholdende

Det er klart, at du selv skal skulle kunne lide produkterne, derfor er det en betingelse at du selv bruger dem, både af hensyn til dine egne erfaringer, men også fordi du skal vise andre, at du selv er super glad for produkterne, og derfor bruger dem.

Der er intet mere smertefuldt end at se sine børn være kede af at de ikke kan komme på ferie. Det kan godt lade sig gøre, at få råd til det og gøre dine børn og familie glade, hvis du vil samarbejde med os hos, hvor du skal anbefale vores produkter, som du selv skal være begejstret for.
Arbejder du støt og roligt med det, vil du kunne tjene penge, så du til næste år kan gøre dit barn glad med en ekstra ferie eller ny cykel.

Råd til ferie


Og kan du forestille dig, hvad du ellers kan gøre for din familie? Flere rejser i hele verden, ture til Disney land, Tivoli eller flyve i luftballon over savannen. Eller kunne du forestille dig at du havde en ekstra fridag om ugen, så du har mere tid hjemme sammen med dine børn, når de har brug for dig? Skriv straks til mig, hvis du vil videmere eller er klar til at komme igang.

Kærligst

Susanne


Kategori: Hjemmearbejde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.susannepreisler.dk