Nye indlæg

 
 
 
 

3 kvinder fortæller om deres arbejde og frihed i Network Marketing

18-05-2016
"Hvis du har et hjerte af guld og er drevet af at hjælpe andre, er dette den rigtige business at være i."

Her er 3 historier fra almindelig kvinder som dig og mig med forskellige baggrunde. De fortæller om, hvordan de kom ind i network marketing branchen, hvad det har betydet for dem af frihed og så giver de et par råd.

kvinder frihed network marketing
 
Lora
Lora startede hendes business i 2001. Hendes baggrund er ingeniør og slankecoach.

Hvordan fandt du dit firma? En god ven ringede til mig, da jeg kom hjem fra min ferie. Jeg troede hun havde tabt hovedet. Jeg prøvede at ”redde” min veninde fra Network Marketing og lavede nogle seriøse undersøgelser og det endte med, at jeg joinede firmaet i stedet for.

Loras råd: Følg dit hjerte. Lyt ikke på dem der siger nej. Vær coachable og giv aldrig op.
 
 
Danielle
Danielle startede i sit firma i 2011. Før arbejdede hun på børsen.

Hvordan blev du bekendt med dit firma? En ven viste det til min ægtemand Mark som havde Hodgins Lymphoma og han foreslog os at bruge produkterne for at genopbygge min mands krop. Vi elskede produkterne og firmaet så meget, at det bare gav mening at joine firmaet og blive medlem, så vi kunne dele produkterne med vores venner og familie.
I det almindelige arbejdsliv tjener du penge i de timer, du er på arbejde f.eks. fra kl. 8 til 16. I min nuværende business er det et mirakel at tjene penge 24/7 365 dage om året og ikke mere behøver at bytte tid for penge. Min mand har det bedste liv nu, han er super aktiv, han bokser, laver vægtløftning, surfer og er den bedste far til vores fem børn. Jeg har selv lige udført min første triathlon, jeg laver crossfitt, kickboxing og dyrker yoga. Vi er et eksempel på at vi har taget ansvar for at leve et glad og sundt liv, vi har frihed og vi sparker canceren bagi, det har været en fantastisk rejse for os og vi er taknemmelige for Network Marketing branchen.
 
kvinder frihed network marketing

Danielles råd. Er du villig og motiveret helt ind i sjælen? Er du åben for coaching? Er du klar til at kigge dig selv i spejlet og dedikere dig seriøst til personlig udvikling? Har du et hjerte af omsorg og er du inspireret til at hjælpe andre? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er det grænseløst.
Selvom Danielles tidligere job var højt betalt, så havde hun ikke den ene ting som hun ønskede allermest, nemlig frihed. Danielle er nu flyttet til Florida og arbejder på hendes egne præmisser.
 
 
Jessica
Jessica startede i Network Marketing branchen i 2010 og hendes baggrund er tjener.

Hvordan fandt du dit firma? Ved en tilfældighed. Jeg var en kæmpe fan af work out pga de resultater, som jeg fik på kortere tid end til gymnastik. Jeg var super træt, da livet bogstaveligt havde suget al energi ud af mig og min coach anbefalede mig at prøve produktet – en super naturlig shake. Jeg tilmeldte mig kun for at få rabatten. Jeg vidste ikke, at det var Network Marketing, gudskelov, for ellers havde jeg nok ikke blevet medlem. Min sponsor tjente penge og levede et liv med frihed, hun er en genert og reserveret person. Så jeg tænkte, at hvis hun kunne gøre det, så kunne jeg også.

Jessicas råd: I starten lægger du meget arbejde i det og får kun lidt retur. Men dem, som bliver ved og er fokuserede, det er dem som når toppen. Hvis det er så let, så ville alle gøre det.
 
 
kvinder frihed network marketing

Jessica startede med at bruge produkterne og besluttede sig derefter for, at dele hendes oplevelser.
 
Mange af produkt brugerne gør det samme efter at de selv har oplevet de gode resultater med produkterne.
 
Hvis du ikke går efter, hvad du ønsker, får du det aldrig. Hvis du ikke spørger, er svaret altid nej. Hvis du ikke går foran, vil du blive stående på samme sted. - Nora Roberts
 
Er du blevet inspireret og har en brændende lyst til at få mere frihed, så du kan få mere tid til din familie og andre interesser og vil du igang med det samme? Samarbejdspartner
 
Har du brug for mere info?

Har du brug for coaching? Skriv straks her
 
 

Kategori: NWM

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691