Nye indlæg

 
 
 
 

Hvordan undgår du at brænde dit netværk af som nystartet i branchen?

10-05-2016

Hvordan undgår du at brænde dit netværke af? Få coaching! For at vi kan få succes i network marketing, er der nogle ting vi skal lære. Vi skal have ”kørekortet”, for at lære, hvordan man gør i denne branche, det er ikke anderledes end, hvis vi skal lære at køre i bil eller spille guitar.


Her er 3 råd, som er vigtige at lære som nystartet, hvis du ikke vil brænde dit nærværk af med det samme.

coaching netværk
1. Følg den coaching, som du får.

Din sponsor har været i branchen i længere tid end dig og ved, hvad der skal til for at du kan undgå, at lave de fejl, som mange har lavet. Måske har din sponsor også lavet de samme fejl, men har lært af dem og er parat til at lære dig det rigtige, så du sparer tid og hurtigere får succes. Vis selv interesse, ring til din sponsor så tit, som du har brug for det. Er det hver dag og med de mindste spørgsmål, så gør det. Kun på den måde kan du få den rette vejledning og du kan undgå at lave fejl. Din sponsor vil hellere end gerne hjælpe dig, så længe du viser interesse og handling for at lære det hele selv. Så ring hellere én gang for meget end én gang for lidt.


2. Lær at invitere.

Hvis du inviterer på den ”forkerte” måde, tænder du mange af og de vil ikke komme til dit møde/homeparty. Det kan godt være, at de siger ja til dig med det samme, fordi de vil være søde ved dig. Men fordi de ikke ved, at netop det møde, kan gøre en forskel i deres liv, aflyser de samme dag, fordi de lige havde ”glemt”, at de skulle til forældre møde. Hvis du er usikker i at invitere, vil jeg kraftigt opfordre dig til at hive fat i din sponsor og sæt jer sammen og ring op til dine emner. Lad evt. ham/hende ringe op for dig, imens du lytter og lærer, det er det, vi har en sponsor til. Og hav begejstring, glæde og god energi, når du inviterer.

3. Følg op!

Vigtigt, for personen ringer IKKE selv tilbage til dig, da alle har en travlt hverdag og hurtigt glemmer. Så det er vigtigt at du følger op på personen, og viser ægte interesse for personens ve og vel. Spørg om, hvordan produkterne virkede på ham eller hende. Er han interesseret, så stil spørgsmålet om ”han er klar til at bestille”?
Der er mange distributører som ALDRIG stiller spørgsmålet om de vil købe, fordi de er bange for at lyde for salgsagtige eller pressende. Men du SKAL spørge efter ordren hver gang, for personen gør det ikke selv. Han eller hun ved jo heller ikke selv, hvad der skal gøres. Så følg op!!! Hvis du ikke følger op, så går tiden, personen glemmer alt om jeres møde og produkterne, og pludseligt møder hun en anden veninde, som stiller spørgsmålet og signer hende op.
Så her vil jeg også kraftigt opfordre dig til at sætte dig med din sponsor, når du skal følge op, så du kan lære det sammen med din sponsor.
 
coaching netværk
 
Er du nystartet i network marketing, brænder du får det, men har lidt svært ved at komme igang? Vil du have coaching af mig, så skriv til mig her

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691