Nye indlæg

 
 
 
 

Er dine undskyldninger blevet en vane?

28-04-2016

Undskyldninger påvirker din livskvalitet og hindrer dig at gøre en forskel for dine børn, for dig selv, for dit samfund, i dit liv.

Undskyldninger

Folk har undskyldninger uanset om de har en fritidsbeskæftigelse eller om de er læge eller patient hos lægen. F.eks. har mange undskyldninger for ikke at ændre deres kost. Det er først, når lægen fortæller sine patienter, at de skal ændre deres kost for ellers vil de dø, at folk gør noget ved det.

Hader du ikke selv at få undskyldninger f.eks. fra dine børn? Hvis de skal gøre rent på deres værelse og de kommer med en lam undskyldning som, ”jeg har ikke tid og bla ba bla” ...bliver du ikke frustreret over det?
Eller prøver du at bygge en business og alle de personer du taler med, giver dig en undskyldning for ikke at købe dine produkter eller samarbejde med dig ”Det er ikke det rette tidspunkt, jeg har ingen penge, jeg skal virkelig tænke over det.” Det er bare lamme undskyldninger.

Vi kan ikke bygge en fremtid på andre folks undskyldninger.
Du skal komme over dine egne undskyldninger!
Hvor er du på en skala fra 1-10 i forhold til dine undskyldninger? Nogle mennesker vil helt sikkert sige, at ” jeg har en gode grund til, at jeg ikke kan bygge min business lige nu”.
Og de fortsætter bare med at forsvare sig selv isf at bevæge sig fremad og få resultater.
Vi har et valg, og der kommer en dag, hvor vi tager det sidste åndedrag. Har du så levet dit liv på den måde, som du ønskede?

Er du den person du gerne vil være eller leve på?
Uden drømme og mål for fremtiden? Mange er blevet vant til middelmådighed og til at give op. Hvad siger forældre til deres børn? ”Du skal ikke håbe så meget, for så bliver du skuffet, dine drømme er urealistiske og vil aldrig blive opfyldt.
Hvad er resultatet? Det er at man sætter sine mål lavere og komfortzonen bliver mindre og mindre, for der føler man sig bedre tilpas. Men man føler sig faktisk ikke særligt godt tilpas i en lille bitte komfortzone, hvor vi stopper med at prøve at gøre noget nyt og spændende.

Undskyldninger

Er du omringet at folk med undskyldninger?
Hvis du er omringet af folk, som er fyldt med undskyldninger, så er det fordi, at du selv lever et liv fyldt med undskyldninger. Du bliver nødt til at kigge på dig selv i spejlet. Giver dine børn dig hele tiden undskyldninger? Gør din ægtefælle, gør din kollega?
Vi tiltrækker dem som vi selv er. Det er en reflektion af os selv. Hvis du vil have succes, SKAL du lægge dine undskyldninger fra dig og finde en måde at komme over dem på.

Har du undskyldninger, men vil gerne komme over dem? Skriv gerne en kommentar.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691