Nye indlæg

 
 
 
 

Find dit hvorfor

12-04-2016

Hvis penge ikke var noget problem, hvad ville du så gøre med resten af dit liv?

tid med familien

Når du arbejder med NM, er det vigtigt at du finder dit hvorfor. Og hvorfor så det? Dit HVORFOR er det, som giver dig brændstof til at arbejde dig frem mod dit mål. Dine grunde til at starte i network marketing vil gøre at du tager aktion, og måske gør at du rykker dig i din personlige udvikling ved at konfrontere din frygt.

Det er hamrende vigtigt at have det på plads, fordi vi alle oplever både op og nedgangstider, og det er især i nedgangstider, at vi skal minde os selv om vores hvorfor. Vi glemmer hurtigt og kan begynde at fokusere på al det negative, og så er det endnu mere ned af bakke. Så det er en god idé at huske sit hvorfor, ”hvorfor er jeg gået i gang med NM?”
Skriv det ned på en lille seddel og sæt den på din telefon, på din computer, på køleskabet, på badeværelset, alle steder, hvor du kan være sikker på at se det hver dag.
Et stærk hvorfor er en stærk ”driver”. Et svagt hvorfor er ikke nok til at drive dig frem mod succes og det, du vil opnå.

Så jeg har et par spørgsmål til dig for at hjælpe dig med at finde dit hvorfor.

Hvad ønsker du at få ud af dine NM karriere?

Mange begynder i NM ønsker først at fremmest at få deres investering tilbage, andre ønsker at tjene penge for at kunne betale produkterne, som de har brug for. Nogle mennesker, især mødre har et stor ønske om at arbejde mindre og være mere hjemme hos deres børn, imens de vokser op. Nogle mennesker, ønsker selv at bestemme deres tid, i stedet for at have en chef, der bestemmer, hvornår de skal møde om morgenen, eller spise deres frokost, måske vil de også væk fra et dårligt arbejdsmiljø. Andre ønsker at få en karriere, få succes, tjene penge. Årsagerne kan være mange, og nu skal du finde dit hvorfor.

frihed, mere fritid

For at få et klart billede i dit sind, så lav denne øvelse. Find et stykke papir og kuglepen og brug et par minutter på at skrive, hvad du ønsker af din NM Karriere.

 

øvelse dit hvorfor i network marketing

 

Øvelse:
Hvorfor vil du arbejde med dit firma i network marketing?

Hvem og hvad er dit hvorfor?
Hvem er de vigtigste mennesker i dit liv? Hvem vil du gerne gøre stolt?
Er årsagen at du vil have mere fritid, et større hus, være hjemme med dine børn, opsparing til pension….etc?
Hvad kan du gøre med din succes? Hjælpe andre, vise dine børn, at iværksætteri er en god ide? Hvorfor er du gået i gang?

Øvelse:
Hvad er du villig til at opgive for at få det? Tid, penge, vaner?

Hvor meget tid kan du bruge hver dag for at bygge din fremtid? F.eks. 1,2 timer hver dag eller 5 timer i weekenden.
Hvor mange penge er du villig til at investere i din business for at kunne bygge den på den bedste måde?
Hvad skal du opgive og lægge til side imens du arbejder på din network marketing business for at få resultater? F.eks. at slukke for dit TV eller vente med at læse romanen.

NM = Network marketing

Har du også noget i dit liv, som du kunne tænke dig at ændre eller opnå? Så skriv straks en besked til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad DU vil.


Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

  Bedste netværkshilsner
   
   
  Susanne Preisler
   
   
   
   
  www.happypromind.dk | CVR: 27810691