Nye indlæg

 
 
 
 

Hvad er din plan B?

01-04-2016

En plan B med en bibeskæftigelse i et NM firma, kan blive din redning, hvis du skulle være så uheldig at blive fyret fra dit job, hvis din arbejdsplads flytter til den anden ende af landet eller du skulle gå hen og blive syg i længere tid.

Det kunne også være, at du pludseligt står alene pga skilsmisse eller dødsfald eller måske har du bare et ønske om at kunne have mere fritid sammen med din dine børn. Hvis du kunne tænke dig, at det skal være din plan B, så anbefaler jeg dig at gå i gang nu, før det er for sent.

Hvad er netværk marketing?
Mange mennesker ved ikke hvad NM er, og det synes jeg er rigtigt synd, for det er en fantastisk måde at distribuere produkter på og ikke mindst arbejde med. Jeg er helt sikker på at endnu flere ville vælge at arbejde med NM, hvis de vidste, hvad det handler om. Har du et iværksættergen i maven eller vil du tjene lidt ekstra penge til en ekstra rejse om året eller leve fuldtids af det, så er det muligt.
Her vil jeg forklare dig lidt om, hvad network marketing egentlig er.


En distributionsmodel.
Netværk marketing er en distributionsmodel, dvs. én måde for virksomheden at distribuere varer på, og det er at vi køber varerne direkte hos firmaet og derved kan købe varerne til den billigste pris.
Det vi er vant til er at vi køber nogle varer i en butik. Denne butik har købt varerne af en sælger, som er ansat hos en grossist, der igen har købt det af en agent fra firmaet. Der er mange led, som skal tjene penge på den samme vare. Desuden skal der laves annoncer i aviser og TV, der skal uddannes personale, der skal lagerlokaler til samt detailbutikken i sidste led. Alle led skal tjene penge, og derved fordyres varen, og hvem skal betale for det? Det er selvfølgelig os – slutbrugeren – som køber varerne i butikken. Alt det sparer netværk marketingfirmaet, som i stedet aflønner distributøren, som jo faktisk markedsføre produktet.
Mange firmaer ville faktisk ønske, at de havde netværk marketing som distributionsmodel, de har i hvert fald tiltag, der minder om det, for at skaffe flere kunder. Jeg fik engang en mail med et tilbud fra et telefon firma, som tilbød mig 150 kr, for hver kunde jeg kunne skaffe dem. Ikke nok med at jeg kunne få 150 kr pr ny kunde, jeg kunne skaffe dem (det var max 4), men kunden kunne også spare på abonnementet i den første måned! Der er sikkert nogen, der gerne lige vil tjene 150 kr - til 450 kr, men det er kun en éngangs fornøjelse!

 

"Mund til mund metoden".network marketing anbefaling
Men vi gør det hele tiden, også selvom vi ikke tjener penge på det. Har du været på en god restaurant eller været i en butik, som gav dig en god service, så vil du hellere end gerne anbefale disse steder til dine venner. Og omvendt, hvis du har fået en dårlig oplevelse med et produkt eller en forretning, så fraråder du dine venner at gå derhen, hvilket i mange tilfælde har gjort, at butikken må lukke pga af den dårlige omtale. Sådan er det. Og derfor er det kun super gode varer, som netværk marketing firmaerne har for ellers kunne de ikke overleve det ene år efter det andet, når det kun foregår via anbefaling og mund til mund metoden. Firmaerne investerer mange penge i produktudvikling for med denne distributionsform. Skal produkterne eller servicen være af virkelig god kvalitet ellers vil der ikke være efterspørgsel og uden efterspørgsel er der ingen forretning.
Så hvis man elsker at anbefale varer og serviceydelser kan man ligeså godt gøre det i et netværk marketing firma, som har sat det i et system, så man også kan tjene penge på det, alt efter ens egen indsats.


Hvordan gør vi?
Ja, som sagt anbefaler vi nogle produkter, og det kan vi gøre mange steder, ja alle de steder, hvor vi møder folk. Først og fremmeste vores venner, familie og kolleger, men det kan også være damen vi kommer til at tale med i supermarkedet eller ham, vi møder til foredraget.
Hvis de har en udfordring og du ved at du kan hjælpe med det problem med dine produkter, så kan du anbefale personen produkterne. Det mest normale er at du inviterer personen til en kop kaffe, til et homeparty eller til en demonstration af produkterne på arbejdspladsen. De fleste skal jo høre mere om produkterne og forretningsmodellen eller prøve dem på egen krop. Det er altid helt uforpligtende, og det er en sjov måde at lære noget mere om produkterne i hyggeligt selskab.

Skal jeg være sælger?
Nej det skal du ikke. Men nogle netværk marketings firmaer baserer deres varer på et aktivt salg af varer, som man typisk også kan købe ved disse demonstrationer. I disse firmaer, der er baseret på direkte salg, skal man som forhandler købe varer hjem og ofte også købe for et bestemt antal kroner/points pr. måned. Efter min mening er det et nyt hamsterhjul, hvor man skal stresse rundt for at få solgt sine varer for ikke at brænde inde med dem. Jeg har faktisk selv prøvet det i tidligere netværk marketing firmaer. Jeg købte mange produkter hjem, fordi der var mange forskellige produkter, som kunderne skulle se og røre, og helst gerne købe med det samme. Det kostede kapital og lager. Jeg har mødt flere, som har købt meget mere fordi firmaet/forretningsmodellen har krævet det, og pludseligt står de der med varer, som de ikke kan få solgt.

Anbefal produkter.
I mit nuværende firma skal man ikke købe varer hjem og sælge. Vi anbefaler kun produkterne og giver folk en prøve, så de kan opleve de fantastiske produkter. (Ja, jeg er mega fan af dem) Det er efter min mening rigtigt netværk marketing. Dvs. at gæsterne ved en demonstration eller homeparty ikke kan købe produkterne med det samme. Men de får information om produkterne og de kan prøve dem gratis. Derefter kan de så beslutte om de vil bestille en startpakke, som gøres over nettet.
Når de har besluttet sig og købt deres første startpakke, så har de ved det første køb fået et distributør nummer og herefter kan de selv købe produkterne via webshoppen til den billigste pris. De får også adgang til tilbud, undervisning og de events der bliver holdt i firmaet.

 
I mit firma, kan man bestemme om man bare vil være en glad kunde eller om man vil lave forretningen efter at man har fået sit distributør nummer.


Vil man forretningen, så kan man få al den hjælp man har brug for.
Det er ikke svært, da regler og metoden er fast, måden vi arbejder på er der også faste regler på, dvs. vi skal kopiere hvad andre med succes i branchen har gjort. Vi skal altså ikke selv ud og opfinde den dybe tallerken, og lave nye strategier o.lign. for det er lavet af firmaet i forvejen. Selvfølgelig er vi alle forskellige af sind og temperament, så man finder sin egen måde at arbejde på.
Det er én af de ting jeg elsker ved NM. Vi har et fantastisk fællesskab og hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi holder teammøder, laver events, og der er også plads til julefrokoster og sommerfester. Livsvarige venskaber bliver skabt.


Du bliver ikke betalt for din TID i netværk marketing branchen.
Du bliver betalt for den VÆRDI du tilfører andre mennesker.

Er du nysgerrig på at høre mere? Så skriv her.

 

Færdigheder.
For at få succes i netværk marketing, er der nogle færdigheder, der skal læres.

At arbejde i netværk marketing branchen er ikke et kvik fix til at tjene millioner af kroner. Der skal arbejdes for sagen. Men til gengæld er der mange fordele:
Du kan selv bestemme, hvor meget tid, du sætter af hver uge, og du bestemmer selv, hvem du vil samarbejde med. Og så får du al den støtte og hjælp du har brug for at den person, der har introduceret dig, af hele netværket samt af firmaet, som også stiller undervisningsmateriale til rådighed. Og så en ekstra bonus, som vi har i vores firma, er at strategien er opbygget således, at vi hjælper hinanden med 2/3 af forretningen, når det gælder bonusplanen.
Det vigtigste er at du selv tager ansvar og initiativ, selvom du har den person som satte dig i gang til at hjælpe og støtte dig, skal du også selv gøre en indsats for at lære det, som du bliver coachet i. Gør du ingenting og rækker ud efter hjælp, så sker der ikke noget og du vil ikke opleve succes. Men gør du det, som du får fortalt, vil du helt sikkert opleve succes og dermed en stigende indtægt. Jeg garanterer dig, at hvis du følger min coaching, vil du opleve succes i mit firma.
En anden ting er at du skal være vedholdende og gøre lidt hele tiden. Om du bruger 5 eller 15 timer om ugen er fuldstændig underordnet, men vedholdenhed er et must for at du kan opbygge en solid og god indtægt. Så hellere lidt hele tiden end meget i de første 14 dage for så at holde pause i flere måneder. Det går bare ikke.
Men klart, hvis du vil have en god indtægt og tjene penge hurtigt, skal du gøre en tilsvarende professionel indsats. Man siger, at hvis du arbejder på hobbyplan får du en hobbyindtægt, arbejder du professionelt og lægger tid og en stor indsats i det, så vil du også få en stor indtægt.

Under alle omstændigheder, så tænk på din plan B. Du kan starte i det små og hvis du skulle komme i en uheldig situation, som beskrevet ovenover, så kan du give den gas. Og hvis du starter med at give den fuld gas, så kan du føle dig mere tryg med din økonomi, hvis du skulle opleve at blive fyret e.lign.
Og hvis du har et mål om at have mere tid med dine børn, så vil jeg anbefale dig at give den gas med det samme, for tiden går.


Hvorfor vælger folk netværk marketing?
De fleste vælger det i første omgang for at tjene flere penge. Men mange tænker også fremad. Det kan være at man vil have mere tid til sine børn. Nogle tænker på pensionen, hvis de ikke har kunnet spare sammen til pensionen af forskellige grunde. Jeg har selv været kontor vikar i mange firmaer, jeg har været selvstændig før og haft en detailbutik og derefter en klinik som behandler, og ja, så har jeg også været gift, men er nu alene, så der har ikke været meget overskud til at spare op til pensionen.
Nogle vil arbejde mindre, andre vil selv bestemme sin arbejdstid og har ikke har lyst til en chef, der skal bestemme, hvornår de skal møde og hvornår de skal spise sin frokost osv.. Der kan også være argumenter som et dårligt arbejdsklima, en dårlig chef eller et kedeligt arbejde.


Nogle starter også i netværk marketing branchen for at møde nye mennesker. Det er en fantastisk måde at opbygge et socialt netværk og få nye venner på. Tænk på hvor mange ensomme mennesker, der er i Danmark. Både pga den måde vores samfund er indrettet på, børnefamilier har travlt med børn, arbejde og hus, og ældre mennesker som efterhånden mister familie og venner og ikke kan se, hvordan de skal skabe nye venner og fællesskaber på. Jeg kender flere, som har fået et nyt liv af denne vej.
Nogle har også brug for anerkendelse for deres arbejdsindsats. Ja, mon ikke vi alle har det? Men det får man ikke altid på sit arbejde eller sine omgivelser i det hele taget. Det får vi i høj grad her i vores branche, både fra firmaet og vores netværk, men også i forhold til de resultater vi skaber, som er en fed anerkendelse i sig selv.

Vidste du at…

• 44% af danskerne har handlet via direkte salg*
• 46% vil anbefale andre at handle/købe produkter via direkte salg
• 52% mener, at direkte salg tilbyder en god mulighed for at teste og prøve produkterne inden køb
• 66% mener, at der er både socialt og hyggeligt at deltage i et direkte salgsarrangement

* Markedsundersøgelse foretaget af analysevirksomheden YouGov december 2009, blandt 1.011 kvinder og mænd i alderen 15-74 år.

Personlig udvikling.arbejde hjemmefra
Denne branche er for alle uanset baggrund, alder eller uddannelse. Om du er gartner, behandler, studerende eller butiksejer er fuldstændig underordnet.
En ting som de fleste ikke ved, men som jeg finder virkelig interessant i denne branche, er den personlige udvikling vi går igennem, imens vi arbejder.
Netværk marketing kræver ærlighed, troværdighed, tillid, integritet, pålidelighed, vedholdenhed, at kunne motivere sig selv, at være villig til at lære og blive coachet, en positiv indstilling til livet samt et ægte ønske om at hjælpe andre mennesker.
Det handler i bund og grund om at få en god relation til andre mennesker.


80 % i denne branche er kvinder.
 
Uanset om du ønsker at komme væk fra de stramme timer på dit job, tjene lidt ekstra penge eller få kontrol over dit liv ved at være din egen chef, kan du opnå en stor gevinst.


Teamwork.
Jeg nyder virkelig at være i denne branche og i dette firma. Jeg har fået opfyldt mange ting med det, bl.a. selv at bestemme min arbejdstid, hvem jeg vil samarbejde med, at jeg har fået mere frihed – også økonomisk og især vores netværk. Vores netværk i Danmark er helt unikt og jeg har aldrig oplevet så høj en energi og positivitet, som jeg oplever i mit nuværende firma. Vi har den bedste betalingsplan, vi hjælper hinanden på kryds og tværs, vi har de fedeste og sjoveste events og teammøder. Vi er faktisk det land som vokser mest i hele verden…vi er blevet vilde med det her i Danmark. Det er det nye sort. Og så har jeg verdens bedste team med de sødeste og mest positive mennesker, der gør en indsats og teamet vokser i raketfart….

teamwork network markeing


Er netværk marketing noget for dig?
Kig på disse udsagn og overvej om det er noget for dig.

  • Jeg vil elske at lære at tjene penge på hjemmearbejde, hvis det ikke går ud over mit nuværende job.
  • Det er vigtigt for mig at få en karriere, som giver mig fleksibilitet.
  • Jeg er interesseret i at finde en ny måde, at bruge mine professionelle evner på og møde nye folk.
  • Jeg er blevet fanget i at gøre alt for alle, så jeg vil elske at have noget, som kun er mit.
  • Jeg er en struktureret person, som elsker at arbejde med systemer og strategier og kan li´ at lære fra andre.
  • Jeg kunne godt bruge noget mere anerkendelse og ros i mit liv.
  • Jeg har venner, der arbejder hjemmefra og jeg ønsker at forstå, hvad de gør og forstå, hvordan jeg kan støtte dem.
Kan du svare ja til ét af disse udsagn, så skriv straks til mig, så du kan komme igang.
 

Kategori: NWM

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691