Nye indlæg

 
 
 
 

Mega Blast!

13-03-2016
Wow for en event, teamet havde arrangeret. En hel dag med indslag til både inspiration, læring samt masser til lattermusklerne.

Værterne for dagen var Mette Bloch og Jesper Petersen og sikken et program de havde arrangeret.
Vi var 450 netværkere, der lo og sugede til os af al det, som foregik på scenen.
 
netværk event
Først på scenen var 2 unge netværkere på 25 og 22 år, som delte ud af deres erfaringer. De fortalte om, hvordan det er at netværke som ung og inspirere andre unge til at se branchen som en mulighed til at nå sine drømme og mål og få mere tid til familie. Som de sagde, at denne business er en uddannelse i sig selv, men med en bedre løn end SU. 2 meget sympatiske og dygtige unge mennesker, som har gjort det super godt allerede i en ung alder.

Vi lærte om de 6 faser, som vi alle skal igennem i branchen – fra den skrøbelige til ejerskab, til den blomstrende for at ende som den bundsolide netværker. De fleste distributører kommer ikke igennem alle faser, og giver op på vejen.
Så spørg dig selv:
Hvor er du og dit team i dag?
Hvor ser du at dit team er på vej hen?
Er du parat til at tage 100% ansvar?
Er du parat til at arbejde kontinuerligt og dedikeret på din forretning?
Svaret på de spørgsmål vil bestemme din fremtid i network marketing branchen. Så hvad kan vi lære af det? Giv aldrig op. Og tro på dig selv er det første skridt til succes.

Og så var der 3 skønne mennesker, der blev interviewet om, hvordan de havde fået succes. 3 almindelige mennesker som dig og mig, fortalte, hvad de havde gjort for at få succes i deres forretning. Og summa summarum kan man sige, bare gør det! Spring ud i det, og gør det, som branchen anbefaler (Vi skal heldigvis ikke selv opfinde den dybe tallerken til, hvordan vi skal bygge denne forretning. Det er de samme regler, der gælder, når man skal have succes i denne branche) Og vær´ dig selv, tro på det og giv ikke op.
Det var Mette, der interviewede og hun er bare den mest morsomme og skarpeste til at interviewe. Hold da op, hvor vi grinede af den måde hun kan vende tingene, men i al respekt for den, der interviewes. Hun formår virkelig at få personen til at føle sig tryg og til at få det bedste frem i dem.

Et sjovt indlæg om, hvordan vi kan motivere os selv og blive glad med vilje af mine 2 kolleger Anne og Michael. Vi skal selv tage ansvar for vores eget humør, hvilket er vigtigt for vores egen dagligdag og motivation, men også vigtigt i forhold til vores relationer, de mennesker vi møder samt ikke mindst til at få succes. Vi hujede, klappede, grinte og lavede power pose. Dejlig energi at få ind midt på dagen :)
 
Sjov med teamet

Vi hørte charmedrengen Andreas fortælle om, hvordan han gjorde i forhold til at invitere og få nye distributører i gang og få et succesfuldt team. Man bliver bare glad af al den fede inspiration.

Arrangørerne havde også sørget for at vores CEO og salgs og marketings direktør kom på skærmen ”direkte” fra USA.
Altid spændende nyheder, når man hører fra disse 2 skønne herrer, og hele salen klappede og lyttede meget intenst. Der vil ske store ting vedr. produkterne på et Amerikansk TV program, der bliver set af millioner. Sikken en reklame vi kan få på den måde, er helt sikker på at det vil smitte af på Europa og vores danske team, som selvfølgelig har spredt sig til flere lande.
Vi vil få et nyt og mere effektiv backoffice og det bedste! Ta da….vi får et nyt produkt med et et nyt koncept, som bliver lanceret senere på året til september. Jeg kan næsten IKKE VENTE, det måtte gerne have været nu inden sommerferien, men jeg må vente i tålmodighed og nyde de andre fantastiske produkter, som jeg bruger hver eneste dag.

Dagen sluttede af med SJOV! Quiz konkurrencer, hvor de heldige kom op på scenen, skulle svare på spørgsmål som i millionær, (med publikums hjælp) og der var super fede præmier.

Sikken en fantastisk spændende, lærerig og sjov dag. Den afsluttede vi så med at flere fra teamet gik ud og spise en god middag sammen.

Vil du også have det sjovt og være med i vores fantastisk og energi givende team eller er du bare nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi gør? Så skriv en besked til mig med det samme.

Kategori: Events

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691