Nye indlæg

 
 
 
 

Pension! Sådan får du råd til at blive gammel.

24-02-2016
Pensionen som forsvinder mere og mere.....Bare tanken om, at man ikke har nogen indkomst andet end folkepensionen som pensionist er meget skræmmende. Derfor er det meget tiltrækkende for mange at få et hjemmearbejde i tide.

Du kan starte nu med at få et fritidsjob, hvor du er din egen chef og hvor du tjener penge samtidigt med, at du skaber gode og nye venskaber. Lyder det for godt til at være sandt? Denne branche er i hastig vækst og kaldes det 21. Århundredes forretningsmode, og den er ved at eksplodere.

pension

Jeg hjælper arbejdende mennesker med at skabe en god residual indkomst, som de har glæde af ind i pensionsalderen, ved at arbejde hjemme, så de ikke behøver at føle sig utrygge til udsigten til en alderdom i fattighed.


Pensionen udhules.

Flere og flere bliver klar over at, der nok ikke bliver så meget til udbetaling, når de når pensionsalderen. Det hedder sig at vores pensionsopsparing skal sikre vores økonomiske fremtid, når vi ikke længere er på arbejdsmarkedet og gerne vil nyde livet. Men virkeligheden er de, at pensionen bliver udhulet mere og mere. Levealderen stiger, hvilket giver lavere pension og du får mindre på din opsparing, hvis du har en livrente. Gebyrer stiger, der er skatteforhøjelser, pensionsalderen stiger, så du skal være længere på arbejdsmarkedet. Og så er der dem, der kun har udsigt til en folkepension. Jeg har lige læst at grundpensionen nedsættes i perioden 2016-2023 med ca. 4.000,- kr. for alle, der ikke får pensionstillæg. Dvs. at mere end 30 % af alle pensionistpar, i alderen 65-69 år, får mindre i pension med den nye skattereform. Mange oplever, frygt, vrede og skuffelse over at der ikke er mere efter et langt og slidsomt arbejdsliv, hvor de har betalt mange penge i skat. Jeg er selv én af dem, der KUN har udsigt til en folkepension. Med skiftende jobs, bl.a. vikarjobs, flere barselsorlovs, et par selvstændige ”normale” virksomheder og rigtigt mange år som singlemor, så har der virkelig ikke været råd til at lægge penge til side til en privatpension.

Du kan skabe din egen pension, som er mere værd end penge i banken.

Da jeg så den her forretningsmodel med unikke produkter, som jeg skulle markedsføre, indså jeg, at her kunne jeg sikre mig en indkomst, den dag jeg rammer pensionsalderen. Hvilken lettelse det var for mig, for jeg kunne virkelig ikke se andre muligheder. At spare op var ikke en mulighed, at tage 2 eller 3 ekstra jobs var heller ikke muligt, det ville medføre stress, som kan medføre helbredsproblemer, samt at jeg ville have enorm dårlig samvittighed over at efterlade mine børn så meget alene hjemme.
Nu efter 3½ år kan jeg slappe af og føle mig tryg, for min pension ER sikret!

pension
Prøv at tænk på, at du som 50 årig har en udsigt til en pension, der formodentlig bliver udhulet yderligere! Hvad er der så tilbage til at nyde otiumet? Rimeligt skræmmende, ikke sandt? Derfor er der en god grund til at finde andre måder at skaffe supplerende penge til pensionen på.


Er du én af dem, der frygter for din fremtidige økonomi, så vil jeg anbefale dig, at starte nu med at få en residual indkomst, som vil fortsætte ind i pensionen med indtægter hver uge. Og du slipper for at bekymre dig og have dårlig samvittighed over, at du ikke fik sparet op i banken i tide.

I vores branche kan du starte som iværksætter med meget lave startomkostninger og du får helt automatisk undervisning, træning, support og støtte og motivation hele vejen. Ingen bliver overladt til sig selv, men man skal selv lægge et stykke arbejde i det, og gøre sit hjemmearbejde ligesom i enhver anden selvstændig virksomhed.

pension
 

Vi har brug for at holde os aktive.

Mange voksne mennesker er klar over, at vi har brug for at holde os aktive, konstant stimulere hjernen samt at være sammen med gode mennesker for at bevare et sundt helbred i alderdommen. Det er de samme mennesker, som får øjnene op for vores branche, fordi det giver dem det hele.

Et eksempel er en kvinde, som jeg har mødt. Hun er gået ind i et firma med helseprodukter - som et middel til at møde nye mennesker.

Hun var for nylig blevet gift igen og var flyttet til et nyt sted, hvor hun ikke kendte et eneste menneske. Så hun kombinerede det at møde nye folk med at tjene ekstra penge.
Efter nogle år i firmaet har hun nu bygget en god ekstraindtægt med hende lille niche virksomhed sammen med familie og venner. Hun kommer ikke til alle events og møder i firmaet, fordi hun ikke er interesseret i at nå toppen, hun kan bare godt lide, at have hendes lille virksomhed for at have noget at lave og holde sig aktiv og så har hun de ekstra penge, som hun tjener til rejser og til at forkæle børnebørnene med.

pension
 

En unik måde at få en god, glad og aktiv alderdom.

NM firmaer er blevet en stor succes, fordi de hjælper folk med at tilfredsstille en række menneskelige behov, nemlig at føle sig betydningsfuld, at have gode relationer, at lære nyt, og at gøre en forskel. Jeg har mødt mange andre folk i branchen, som siger, ”Jeg gør dette, fordi jeg møder fantastiske folk og får nye venner og så føler jeg mig så godt tilpas med mig selv.” Det vigtigste for flertallet er mest de menneskelige behov, som det giver, at arbejde i denne branche selvom økonomien selvfølgelig er et vigtigt incitament.

Jeg er selv så superglad for denne måde at arbejde på. Jeg har også fået nye og positive, livsvarige venskaber, der bliver opbygget stille og roligt. Jeg udvikler mig selv dagligt, bliver mentalt stærkere og gladere og så vælger jeg helt og holdent selv min arbejdstid. Jeg ser ikke mig selv ”gå på pension” og lægge mig på sofaen og se TV. Jeg vil fortsætte denne livsstil, få opbygget mit netværk, hjælpe andre mennesker til en bedre livskvalitet, rejse rundt i verden, samt give mig selv mere selvforkælelse, for det har været en mangelvare i mange år.


Økonomisk uafhængig.

Alle kan arbejde med dette, men det ER ikke for alle. Det har ikke noget med din baggrund eller uddannelse at gøre. Uanset om du er advokat, læge, skolelærer, tjener, chauffør, kassedame eller coach, så kan du også gøre dette. Gør du en indsats kan du faktisk godt blive økonomisk uafhængig indenfor 3-5 år.
Jeg anbefaler at du beholder dit faste løn job og at du stille og roligt arbejder i din fritid, hvor du bliver mere fortrolig med network marketing.
Jeg kunne ikke selv leve af det over en nat, det tog 2½ år, hvor jeg arbejdede med det hver dag, det var mit eget valg. Jeg vågner stadig glad hver dag, over at jeg tog det her valg at arbejde med network marketing. Jeg kan sove længe, jeg ved, hvad jeg skal lave og hvem jeg skal mødes med hver dag.
Hvis du vil det her, skal du tage det seriøst, behandle det som en business og være coachable dvs. du skal følge de råd, som du får fra andre, som har haft succes med det.
Denne forretningsmodel med unikke produkter kan skabe dig penge, så du kan føle dig tryg og glad i din alderdom.

Vil du også føle dig glad og tryg, den dag du bliver pensioneret? Få svar her


Kategori: Hjemmearbejde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691