Nye indlæg

 
 
 
 

Iværksætteri er blevet cool

15-02-2016

Det er blevet cool at være iværksætter.
Bare se det run, der er på Airbnb, Uber, o.lign.… I TV er der udsendelser, om hvordan man starter en virksomhed op, om lån, om iværksætterideer f.eks Løvens hule. Og hvorfor mon?


Flere og flere mennesker har ikke mere lyst til at være fastlåst i et almindeligt lønjob og de ting, som det medfører. F.eks. at skulle sidde bag en computerskærm dagen lang. Du har formodentlig 30 mins frokostpause mellem kl 11-13, en formiddags og eftermiddags pause, fri kl 16:30 og derefter skal du sidde i toget eller på landevejen i din bil midt i myldretrafikken. Endelig hjemme hos familien, og så skal børnene køres til deres sport, der skal købes ind, laves mad og puttes børn før du endelig kan slappe af eller gå ned i fitnesscentret. For næste dag at lave samme procedure igen. For nogle bliver det bare en måde at leve på – et slags hamsterhjul, hvor de bare kører på autopiloten.
Men hvad hvis børnene pludseligt bliver syge, du selv eller et nært familiemedlem bliver syg. Og hvad hvis nogle af kollegerne er en pestilens, eller du har en sur chef, som du skal trækkes med hver dag? Og hvad med drømmene? Mere tid til familien, at rejse, og at have tid til at leve sundt?


Folk har mere og mere lyst til selv at bestemme over deres tid. De vil selv bestemme, hvornår de skal spise frokost, hvad tid og hvor de vil arbejde og hvem de vil arbejde sammen med. Jeg er én af dem og jeg har ikke fortrudt ET eneste sekund og nyder max, at jeg selv nu kan bestemme!

 
iværksætter
Jeg arbejder stort set hver dag, men jeg behøver ikke at sætte mit vækkeur til at ringe om morgenen. Jeg står dog op sammen med min søn, når han skal i skole, og hvor er det skønt, at jeg ikke skal stress rundt. Vi nyder vores morgenmad sammen og når sønnen er gået i skole, kan jeg gøre mig klar til dagens opgaver. Det er lidt morgenyoga for krop og sind, svare emails, ringe til mit team o.lign. Ofte er jeg også ude at køre og møde mange nye skønne mennesker. Vi mødes på cafeer til kaffe eller bid frokost. Nogle af dem bliver mine nye samarbejdspartnere, det er de mennesker, som jeg har en god kemi med og som vil det samme som mig.

Skal min søn til tandlægen eller køres et bestemt sted er det heller ikke noget problem, da jeg tilrettelægger min dag efter det.

iværksætter er blevet cool
 
Det jeg er allermest taknemmelig for, når jeg tænker tilbage på den gang, jeg havde et almindeligt lønjob på kontor er, at jeg ikke spilder en masse tid på vejene. Jeg kan udmærket huske, hvordan det var, at sidde i kø på vejen og at mit højre ben blev helt øm, af at skulle koble ud hver 2 min.
Jeg hører af og til trafikradioen om kø hid og did, glatte veje i regn og sne og om trafikulykker.
 
iværksætter er cool
Jeg kniber mig i armen, hver gang jeg hører det og er super glad for at jeg tog en beslutning om at ændre mit arbejdsliv for 3½ år side, så jeg kan slippe for de trafikkøer hver dag….OG selv bestemme over min tid.
 
Ønsker du også at blive iværksætter og få mere frihed?
Skriv her og lær, hvordan DU kan få mere frihed og skabe en indkomst hjemmefra!

Kategori: Hjemmearbejde

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691