Nye indlæg

 
 
 
 

10 grunde til at kvinder vælger network marketing 👠💄💅🏻

12-02-2016
Flere og flere kvinder forlader deres karriere for at starte deres egen hjemmevirksomhed. Disse kvinder kan vælge at arbejde i enhver branche så hvorfor network marketing?

Her er de 10 største grunde til at kvinder forlader det almindelige arbejdsmarked for network marketing og direkte salg.
 

1.De er trætte af den daglige trummerum på et almindeligt job.

Flere og flere kvinder har ikke lyst til at være bundet af faste arbejdstider og diverse kontorregler. De elsker muligheden for at blive uafhængig og være deres egen chef, bestemme deres egen kalender og at der ikke er grænser i indtægten.
 
2.De ønsker mere arbejds-familie liv balance.
Mange kvinder i virksomheder mangler balance i deres liv. Kvinderne prøver at være en super medarbejder, en supermor og - kone, hvilket for mange medfører stress og udbrændthed.
En af de stærkeste motivationsfaktorer, hvorfor kvinder starter i en netværk marketing virksomhed er, at få mere kontrol over deres tid og mere tid til sig selv eller deres familie. De elsker tanken af at være i stand til at kunne gå med sit barn til fodbold, sang eller gymnastik eller selv at tage en pause for at gå til yoga. Network marketing er en af de sjældne muligheder, hvor kvinder virkelig kan få det hele, både en stor indkomst OG en høj livskvalitet.

3.De kan lide at arbejde i et team sammen med andre.

De fleste karrierekvinder har arbejdet i teams og i et fællesskab på deres arbejdsplads, så tanken om at forlade den slags og starte egen virksomhed helt alene, er skræmmende for mange. Network marketing og direkte salg har den perfekte blanding, hvor kvinder har indflydelse på, hvordan de opbygger deres virksomheder, hvor der er masser af samarbejde og støtte fra andre.
 

4.De kan selv vælge, hvem de vil arbejde sammen med.

Mange kvinder har dårlige arbejdsdage pga vanskelige chefer og kolleger. I network marketing og direkte salg er det super rart, fordi DU har det sidste ord over, hvem du vil samarbejde med hver dag. Du behøver heller aldrig at mødes med chefen til MUS samtaler eller at skulle ringe til arbejdspladsen og sige at du er syg.
 

5.Tryghed og nødvendige behov.

Det er ikke alle kvinder, der starter egen virksomhed, fordi det er det første valg. De fleste mennesker er blevet afskediget, og når pengene så er blevet mindre og jobmuligheder få, er det at blive selvstændig den eneste mulighed for mange. Men når kvinderne er kommet over det første chok af det uforudsete karriere skift, er de fleste evigt taknemmelig over at være på en mere udbytterig vej, hvor de aldrig behøver at bekymre sig om at få en fyreseddel igen.
 

6.Lave startomkostninger.

Startomkostninger til at starte en selvstændig virksomhed op, hindrer mange kvinder i at starte op. Hvis du vil åbne en butik, har du brug for en stor kapital til at leje et lokale, købe inventar og til annoncere. Du risikerer ligeledes en masse økonomisk, hvis tingene ikke går som planlagt. I network marketing er start omkostningerne minimale, og der er et meget lille måneds budget. Internettet hjælper dig yderligere med at holde omkostningerne nede; Der er intet behov for lagerlokale, så du skal fylde din garage med produkter. Kunderne kan nemlig købe direkte fra selskabet fra hvor som helst i hele verden, uden at du behøver at bruge nogen af dine egne penge til forsendelse mm.

7.Belønninger og motivation.

I modsætning til mange virksomheder, gør netværk marketing virksomheder en stor indsats for at anerkende og belønne deres distributører. De sætter stor pris på dig og dine bidrag og er ikke bange for at vise det. Incitamenter udbydes på alle niveauer i forretningsudviklingen og hvilken kvinde elsker ikke at blive overøst med en kontant bonus, smykker, spændende ture og endda biler - bare for at gøre sit job og endda få en stor indkomst i processen?
 

8.Ligeløn efter arbejdsindsats.

Kvinder i de fleste brancher får stadig mindre i løn end mandlige ansatte i lignende stillinger. Selv om der er lavet fremskridt på nogle områder, er der en forskel ikke blot i USA, men også i Danmark. Network marketing og direkte salg er alle indtægter på komplet lige vilkår, her spiller kønnet ingen rolle mht indkomst. 82 procent af branchen består af kvinder, og flere og flere stiger til tops, kvinder der tjener 6 og 7 cifrede tal årligt.

9.Mere fritid.

Network marketing er en af de få forretningsmodeller, hvor kvinder virkelig kan nyde mere af det, vi ellers aldrig få nok af - nemlig TID! Network marketing giver ikke bare kvinder mere frihed til, at planlægge deres dag, men også hvor meget frihed, de kan nyde i hele deres liv. Det er ikke ualmindeligt for tidligere karriere kvinder, at starte en direkte salg / network marketing forretning, og indenfor 2 til 5 år har de fået en indkomst, der svarer til lønnen fra deres almindelig lønjob eller endda en højere indkomst og SAMTIDIGT kan de nyde en masse mere fritid i deres liv. Der findes meget få forretningsmuligheder, der kan skabe den slags hurtig tilbagevendende indkomst og ultimative frihed og livsstil.
 

10.Feminitet er velkommen.

Mange kvinder oplever at skulle lægge deres feminitet til side, hvis de arbejder i en mandsdomineret forretningsverden. Det betyder at de må kontrollere deres kvindelighed og blive mindre versioner af hvem de virkelig er. Kvinder skal skjule deres følelser og de må konstant sætte deres ansigt på deres spil. Som følge heraf føler mange kvinder, at det er utilfredsstillende at arbejde i disse miljøer.
I network marketing, er situationen næsten det modsatte. Feminine træk er ikke bare velkomne, de tilskyndes også! Denne forretningsmodel trives på værdier som omsorg, støtte, samarbejde og ærlighed, alle i sagens natur, feminine træk. Jo mere kvinder er sig selv i denne forretning, jo mere succesfuld bliver de. Kyndige kvinder overalt er på udkig efter nye karriere muligheder for at undslippe disse utilfredstillende jobs.
Det smarteste du kan gøre, er at få disse kvinder ind i dit team og for at du kan gøre det, skal du forstå, hvad der motiverer dem mest. Vis dem, at din virksomhed ikke bare er en måde at tjene penge på, men også en måde at opleve mere balance med familien, at det er en mulighed for at gøre en forskel og at være en succes, uden at ofre sig selv i processen. Hvis du gør det, vil du uden tvivl tiltrække mange af disse esser til dit team og skabe en win-win mulighed for alle.
 
Ønsker du mere frihed, et netværk med andre skønne kvinder samt en ekstra indkomst?
Skriv her og find ud af, hvordan DU kan starte med at skabe en indkomst hjemmefra!

Kvinder i network marketing
 

Kh
Susanne


Kategori: NWM

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste netværkshilsner
 
 
Susanne Preisler
 
 
 
 
www.happypromind.dk | CVR: 27810691